(VIDEO) Grup criminal moldo-român, deconspirat de polițiștii de frontieră

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Activitatea unui grup criminal organizat specializat în contrabandă cu țigări a fost deconspirată de către polițiștii de frontieră. În urma desfășurării acțiunilor de urmărire penală în privinţa membrilor grupării, au fost descoperite peste 37 de mii de țigarete de contrabandă.

Conform organelor de drept, grup criminal desfăşura activități de contrabandă cu produse de tutungerie din Republica Moldova în România, în zona de responsabilitate a Direcţiei regionale „Nord”. Grupul era format din cetăţeni moldoveni şi români, iar fiecare membru își avea rolul bine determinat.

Săptămâna trecută polițiștii de frontieră au realizat percheziții la unul din membrii grupării. Astfel, au fost depistate patru colete, în care erau împachetate 37 500 ţigarete marca „Plugarul”.

În prezent, se efectuează acţiuni de urmărire penală a persoanelor bănuite de implicare în contrabandă. La fel, organul de urmărire penală al Poliţiei de Frontieră cercetează cazul sub forma indentificării tuturor bunurilor şi mijloacelor băneşti obţinute din activitatea criminală ale membrilor grupării, cu ulterioara sechestrare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...