Rooney o părăsește pe Manchester United; Viitoarea destinație ar putea fi o mare surpriză

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Finala Europa League – în care Mourinho l-a introdus pe final, drept „tribut” pentru întreaga sa carieră de excepţie – a fost aproape sigur ultimul al lui Rooney în tricoul lui United.

Deşi are o ofertă uriaşă din China, vârful de 31 de ani este convins că mai are de demonstrat lucruri în fotbalul mare. El a lăsat să se înţeleagă faptul că Everton, fostul său club, ar putea fi viitoarea destinaţie.

Cu 15,5 milioane de euro anual, Rooney câştigă în prezent de patru ori mai mult decât întreaga echipă a lui United care cucerea Cupa Campionilor în 1968. Un jucător cu o inimă uriaşă, care a evoluat în multe momente şi ca mijlocaş, atunci când antrenorii i-au cerut-o, nu a mai fost o variantă de prim plan în mandatul lui Mourinho.

În aceste condiţii, Rooney va părăsi aproape sigur în vară Old Trafford, dorindu-şi să evolueze constant. S-a vorbit despre o ofertă imensă din China, unde i s-ar oferi 1 milion de lire/săptămână, însă englezul e convins că mai poate face diferenţa la cel mai înalt nivel.

Întrebat despre viitorul său după confruntarea cu Ajax, vârful a lăsat de înţeles că e tentat de o întoarcere la gruparea de care s-a despărţit în 2004. Fanii „caramelelor” îl vor neapărat, iar mutarea are mari şanse de reuşită mai ales că Everton e aproape să se despartă de golgheterul Lukaku.

„Am jucat pentru două echipe în Premier League şi acestea sunt singurele formaţii pentru care voi evolua în Anglia”, a explicat Rooney, potrivit 101greatgoals.com.

183 de goluri în 393 de partide a marcat Rooney pentru United


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...