(foto) De ziua lor profesională, polițiștii de frontieră au donat sânge. Au fost colectați sute de litri

unnamed (1)

Peste 150 de angajați s-au prezentat încă de la primele ore ale dimineții la punctul de colectare a sângelui, amplasat pe platoul Departamentului Poliției de Frontieră, iar alți circa 400 – în punctele de colectare deschise în orașele Edineț, Ungheni, Ștefan-Vodă, Soroca, Briceni și Leova. Doritorii din sudul țării se vor apropia să doneze sânge și mâine, 26 mai 2017, ora 09.00, în orașul Cahul.

”Sunt patru ani de când sărbătorim această zi prin participarea activă în cadrul campaniei de donare de sânge. Este o acțiune nobilă care ne unește și ne încurajează să fim mai buni, mai miloși față de oamenii aflați în dificultate, cu necesitate stringentă de transfuzie de sânge. Vă multumesc că de la an la an vă alăturați, tot mai mulți, campaniei, conștientizând că fiecare picătură donată de sânge înseamnă o șansă la viață. Să aveți parte de sănătate, putere, răbdare și voință de a continua tradițiile frumoase în Poliția de Frontieră.” este mesajul șefului Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari către întreg efectivul instituției.

Anul trecut, circa 254 de litri de sânge au fost donați în cadrul campaniei. Pentru acest gest Poliția de Frontieră a fost menționată cu Diploma Guvernului R.Moldova, dar și adresate mesaje de mulțumire celor peste 600 de polițiști de frontieră și reprezentanți ai diferitor subdiviziuni subordonate Ministerului, care au răspuns pozitiv acțiunii umanitare și s-au prezentat în punctele de colectare a sângelui.

unnamed (3)

unnamed (2)

unnamed (1)

unnamed (4)

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente