(video) Melania Trump evită din nou să se țintă de mână cu Donald Trump

US President Donald J. Trump visits Rome
Foto: epa05984297 US President Donald J. Trump (R) and US First Lady Melania Trump (L) wave as they arrive on Air Force One at the Ciampino Airport in Rome, Italy, 23 May 2017. US President Trump is in Rome for a two-day visit. EPA/RICCARDO ANTIMIANI

Prima doamnă a Statelor Unite pare să respingă contactul soțului ei, și nu doar din motive de protocol, scrie Huffington Post, după ce gestul ei de respingere, când Donald Trump încearcă să o ia de mână, observat luni la Tel Aviv, s-a repetat a doua zi la Roma.

Cu doar o zi în urmă la Tel Aviv, se putea crede că prima doamnă a dorit să respecte protocolul diplomatic, dar repetarea gestului pe pista de pe aeroportul din Roma, unde cei doi au aterizat miercuri, este de natură să elimine această ipoteză, comentează sursa citată.

La sosirea în Italia, Donald Trump a vrut să-și țină soția de mână la coborârea din avionul prezidențial. Melania nu a avut același gând, așa că a evitat acest lucru. Ea a dus mâna să-și aranjeze părul, chiar în momentul în care Donald întinsese brațul către ea.

S-ar putea crede că a fost doar un incident. Însă la plecarea din Israel, pe aeroportul Ben Gurion, a avut loc un lucru similar. Donald Trump a dus mâna în spate pentru a o ține pe Melania, însă aceasta chiar i-a respins gestul. Ei bine, asta este stânjenitor”, a scris publicația israeliană Haaretz, pe contul de Twitter.

Desigur, gesturile Melaniei au stârnit amuzamentul internauților, unii dintre ei au scris mesaje cu hashtag-ul #WeAreAllMelania. Mai mult, chiar și fotograful Pete Souza, fostul fotograf oficial al lui Barack Obama, a făcut o remarcă subtilă pe acest subiect, împărtășind o fotografie cu Michelle și Barack Obama, în timp ce se țin de mână.

Holding hands.

A post shared by Pete Souza (@petesouza) on


 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente