Primul jucător de care Ronaldo se roagă să rămână la Real: „Nu pleca!”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cristiano Ronaldo și Marcelo au insistat pe lângă James Rodriguez să nu plece de la Real Madrid, după ce columbianul a anunțat că vrea să se despartă de club. Fotbalistul de 25 de ani nu este mulțumit de minutele puține alocate de ”Zizou” dar și că cei din conducerea clubului caută un fotbalist care evoluează pe postul său.

A existat o presiune pentru James Rodriguez să rămână, scrie Don Balon. Cristiano Ronaldo și Marcelo au insistat pe lângă mijlocaș să nu plece, în timp ce columbianul le-a răspuns că nu vrea să continue pe ”Bernabeu” pentru că un alt jucător este căutat pentru postul său. Zvonurile îl dau plecat pe mijlocaşul ofensiv de 25 de ani la Manchester United, echipă cu care ar fi semnat deja un precontract, fiind nemulţumit de faptul că nu prinde prima echipă a lui Zidane.

Se pare că mutarea ar depinde şi de plecarea lui Wayne Rooney. Contractul cu sponsorul îi impune lui James să poarte numărul 10, cel ocupat acum de atacantul englez.

Chiar și Zinedine Zidane a insistat că are nevoie de jucătorul de 25 de ani pentru stagiunea viitoare, dar cotidianul Marca a anunţat că Florentino Perez i-a fixat deja preţul: 75 de milioane de euro pentru un transfer. Aceasta este şi suma pe care a cheltuit-o Real pentru a-l aduce pe mijlocaşul ofensiv, în vara lui 2014, de la Monaco, diferenţa fiind că atunci cota lui de piaţă era atunci de 60 de milioane de euro, iar între timp a scăzut la 50 de milioane de euro.

Interesant este că, în urmă cu câteva luni, relaţia dintre Ronaldo şi James era una glacială, iar presa internaţională a scris despre câteva episoade în care cei doi s-au confruntat.

11 goluri şi 13 pase decisive şi-a trecut în cont James Rodriguez în cele 33 de meciuri disputate în acest sezon, în toate competiţiile.

O decizie în acest sens va fi luată după finala Ligii Campionilor de pe data de 3 iunie de la Cardiff.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...