Wonder Fashion Night: Celebrăm împreună frumusețea și succesul la mult-așteptatul eveniment marca Oriflame

oriflame-wfn-27 _2017

În scurt timp, Chișinăul va prinde culoare și se va transforma într-o Capitală a modei și a eleganței. Pe data de 27 mai va începe o impresionantă seară dedicată modei – Wonder Fashion Night by Oriflame. Organizat pentru a patra oară consecutiv, grandiosul fashion show va începe la ora 19:00, în scuarul Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu”.

Evenimentul va găzdui prezentarea de modă în aer liber, în cadrul căreia cei mai faimoși designeri autohtoni își vor prezenta colecțiile, inspirate de cele mai noi tendințe în domeniul modei: Pupi sweet dress, Vivi, Alina Bradu, Nikita Rinadi, L.Storojuc, La Paroli și mulți alții.

Defilarea bijuteriilor vestimentare va fi condimentată grație celebrităților prezente la eveniment: Natalia Gordienco, Olia Tira, Pasha Parfeny, Cătălin Josan, colectivul „The One” și alți renumiți interpreți vor încânta publicul cu cele mai îndrăgite hituri.

Wonder Fashion Night 2017 va surprinde invitații evenimentului printr-o serie de activități inedite:

  • master-class-uri de machiaj cu profesioniștii make-up de la Oriflame
  • sesiuni foto pentru amintiri bune de pus în ramă
  • tatuaje cu henna și work-shop-uri specializate
  • tombolă cu premii garantate pentru toți oaspeții
  • extragerea câștigătorilor și decernarea premiilor, în cadrul concursurilor organizate pe pagina oficială de pe Facebook.

Mai mult decât atât, evenimentul va pune în lumină talentul și creativitatea tinerilor designeri autohtoni, care vor participa în cadrul unui concurs. Misiunea lor va fi să-și demonstreze îndemânarea în crearea unui tricou bazat pe conceptul evenimentului: “Frumusețea – ca stil de viață”.

De asemenea, juriul format din reprezentanții Oriflame și elita industriei modei din țară vor selecta cele mai inspirate piese vestimentare, iar designerii câștigători vor fi răsplătiți cu premii generoase.

Modelele de maiou care vor câștiga trofeul vor fi prezentatea pe scena Wonder Fashion Night by Oriflame și vor fi mutliplicate și puse în vânzare.

Wonder Fashion Night by Oriflame este parte a conceptului „Frumusețea, ca stil de viață”, ce redefinește noțiunea de frumusețe. Acesta este o reflectare a stilului de viață ales de fiecare persoană, în care contează armonia dintre lumea interioară și exterioară a fiecărui.

Ca de fiecare dată, compania Oriflame inspiră și ajută oamenii să arăte, să se simtă și să trăiască mai bine. Evenimentul Wonder Fashion Night va celebra și jubileul celor 50 de ani de la fondarea grandioasei familii Oriflame.

Într-o jumătate de secol, Oriflame a scris istorie, a făcut milioane de oameni fericiți și a dăruit produse cosmetice îndrăgite de generații de femei din întreaga lume care au avut puterea să își schimbe propriile destine.

Astfel, vă invităm să celebrăm frumusețea, succesul și cei 50 de ani împreună cu Oriflame, să savurăm împreună o seară de vară într-o atmosferă plină de culoare, să ne alintăm privirile cu creațiile designerilor autohtoni și să ne bucurăm de un show de avengură – Wonder Fashion Night by Oriflame.

Mai multe detalii despre acest eveniment puteți găsi pe pagina noastră oficială de pe Facebook.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente