Actualitate

Ministerul Agriculturii a premiat producătorii de utilaje din domeniul alimentar

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, la categoria „Maşini şi utilaje pentru industria alimentară şi de prelucrare”, trofeul de aur le-a revenit companiilor „Rodals” (pentru cuptorul rotativ cu convecție), „Bongard” (pentru surgelatorul Bongard) și companiei „Tiluana” (pentru cuptorul cu abur Giorik). Trofeul de argint a ajuns la companiile „Rodals” (pentru linia industrială destinată fabricării automatizate a produselor de patiserie din foietaj Fritsch Easy Line) și „MGM” (pentru cuptorul RATIONAL). Trofeul de bronz a fost oferit companiei „DI-CO Total” (pentru mașina de umplut sub vid Handtmann VF 838 S). Compania „Rodals” a primit Trofeul de bronz pentru o linie industrială de feliere și ambalare a pâinii, iar compania „MGM” – pentru mașina ROBOT COOK. Premiate în aceeași categorie au fost și companiile „Cart – Cedru” (pentru un generator de gheață) și „Frigoind” (pentru umidificatorul de aer pentru camerele frigorifice).

În categoria „Mașini și utilaje pentru întreprinderile din alimentația publică”, locul I a revenit companiei „Alex S&E” (pentru sistemul integrat de comerț „Aurora”). Pe locul II și III s-a situat „Global Bar” – pentru blenderul Vitamix The Quiet One și aparatul de cafea FRANKE A 600.

În categoria „Utilaj pentru ambalare şi producerea ambalajului” premiate au fost companiile „Imprimsistem”, „Dataprint Service” „Propac” și „Petruzalek”.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *