Manifestanții Marșului „Fără frică”, evacuați cu 2 autocare: Reprezentanții bisericii ortodoxe le-au zădărnicit acțiunea

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Pentru a evita tensiunile, polițiștii au evacuat participanții Marșului „Fără frică”, urcându-i în două autocare. Locul în care participanții marșului LGBT au fost cel mai aproape de contramanifestanții lor a fost intersecția străzilor București și Vasile Alecsandri din centrul capitalei.

În fața celor două tabere au fost formate două cordoane late cu polițiști. Reprezentanții bisericii ortodoxe fredonau cântece religioase, mărșăluind și zădărnicindu-le planurile manifestanților de a ajunge la destinație, adică strada Maria Cebotari.

Citește și: (VIDEO) „Chișinău nu-i Sodoma”: Manifestații Marșului „Fără frică”, împroșcați cu ouă și stropiți cu agheasmă

Menționăm că reprezentanții bisericii ortodoxe manifestau cu pancarte încă de la începutul marșului. Ulterior au împroșcat manifestanții LGBT cu ouă și i-au stropit cu agheasmă.

Marşul de solidaritate din 2017 se desfășoară în tăcere, la fel ca cel din 2016, toţi participanţii purtând tricouri albe, cu însemnele campaniei sociale „Fără frică”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...