Trei indivizi au intrat în Primăria Prepeliţa, au legat paznicul şi au încercat să spargă bancomatul

Atac tâlhăresc în satul Prepelița, raionul Sângerei. Trei atacatori au încercat să spargă un bancomat, dar au fugit așa și nereușind să facă acest lucru.

Potrivit Poliţiei, trei tineri, în vârstă de 20 de ani, au fost reținuți fiind suspectați de savârșirea unei tâlhării în noaptea de 19 spre 20 mai, după ce ar fi pătruns în Primăria din comuna Prepelita, raionul Sîngerei, au maltratat și legat paznicul, incercând să spargă bancomatul.

Suspecții au fost reținuți în mai puțin de 10 ore de la comiterea atacului tâlhăresc.

Ca urmare a acțiunilor de investigație, s-a stabilit că paznicul a fost trezit de un zgomot.

Au intrat trei persoane necunoscute, l-au maltratat cu o rangă metalică, fără de a-i comunica ceva, apoi l-au legat cu un cablu la picioare și la mâini. Ulterior, au încercat să spargă bancomatul, dar nu și-au dus până la capăt actele criminale și s-au îndreptat într-o direcţie necunoscută. Suspecții sunt reținuți pentru 72 de ore.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală, dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă până la 10 de închisoare.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.