Vladimir Voronin i-a propus Comisiei de la Veneția să deschidă un birou permanent la Chișinău

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele comunist, Vladimir Voronin, a sugerat azi experților Comisiei de la Veneția veniți în țara noastră la doar o săptămână de la vizita din 11-12 mai, să deschidă un birou permanent al Comisiei aici, la Chișinău. Mai în glumă mai în serios, potrivit lui Voronin, „având în vedere volumul mare de muncă în Republica Moldova” prin deschiderea unui oficiu la Chișinău, Comisia ar cheltui mai puțin bani pentru deplasări.

„Cred că este cazul ca să fie un birou permanent al Comisiei de la Veneția aici la Chișinău, ca să facă sugestii la aceste inițiative, dar și altele care, cine știe, poate să urmeze ca rezultat al acestui compromis renumit al Partidului Democrat și Partidului Socialiștilor”, a transmis cuvintele lui Vladimir Voronin către experții Comisiei, deputatul comunist Inna Șupac, președinte al fracțiunii parlamentare a PCRM.

Cât ține de subiectul vizitei delegației Comisiei la Chișinău, potrivit Innei Șupac, fracțiunea PCRM a explicat argumentele din cauza cărora este împotriva inițiativei lui Igor Dodon.

„Noi, Partidul Comuniștilor și fracțiunea, am ajuns la concluzia că această acțiune a lui Dodon este nimic altceva decât o altă acțiune de PR, având în vedere că altceva domnul Dodon nu poate să facă. Ținem minte foarte bine mesajele lui Igor Dodon din campania electorală și am reamintit că niciodată nu a menționat că în calitate de președinte nu va avea competențe destule pentru a face ceva și a schimba spre bine calitatea vieții în țara noastră”, a mai spus președintele fracțiunii comuniste.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...