„Lumina” lui Andrei Bolocan, interzisă la Filarmonica Naţională

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Critică guvernarea și instituțiile statului, dar și cele private, care sunt subordonate politicului, cu orice ocazie, prin intermediul unui videoblog – „Lumina”, iar acum când și-a propus să ajungă în luna iulie la Chişinău cu un spectacol de stand-up comedy, Andrei Bolocan a primit un răspuns negativ din partea conducerii Filarmonicii Naționale, instituție subordonată ministerului Culturii, în fruntea căruia se află democrata Monica Babuc.

Bloggerul a primit un mesaj din partea directoarei sălii Filarmonicii Naționale, fiind anunţat că în perioada în care își planifică evenimentul instituția se va afla în reparaţii. Reacția directoarei a venit imediat ce Bolocan a anunţat pe pagina sa de socializare că intenţionează să organizeze un spectacol de stand-up comedy, în luna iulie, când va veni la Chișinău.

„În ziua în care am început să-mi promovez spectacolul din 17 iulie, administrația Filarmonicii Naționale a contractat o echipă de construcții pentru perioada iulie-august și nu va putea găzdui stand-up-ul meu. După avalanșa de ninsori și ploi e nevoie urgentă de reparat podul din sala mare”, a anunțat Bolocan, întrebându-se retoric „oare de ce astăzi, în ziua în care eu am hotărât să promovez acest spectacol, am primit o asemenea noutate, că Filarmonica Naţională nu mă poate găzdui?”.

Andrei nu s-a întristat prea tare și a decis că va organiza evenimentul la GMG, concernul media al oligarhului Vladimir Plahotniuc. Ce-i drept, asta este doar o glumă. Acesta va anunțat ulterior locul în care își va organiza spectacolul de stand-up comedy.

De menționat că, bloggerul a început să facă spectacole de stand-up comedy, criticând guvernarea moldovenească, încă de anul trecut, adunând aproximativ 650 de oameni în Sala Mare a Palatului de Cultură al Feroviarilor de la Chişinău, după care a urmat un spectacol la Montreal, Canada, Mestre şi Veneţia, Italia, iar în iunie urmează spectacolul de la Cluj-Napoca, România.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...