Accident teribil la ieșirea din Stăuceni. Trei persoane au decedat

Un accident groaznic s-a produs în această seară, aproximativ la ora 20.25, pe traseul spre Vadul lui Vodă, la ieșirea din Stăuceni.

Un automobil de model BMW a ieșit de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac. În urma impactului, mașina a fost cuprinsă de flăcări. Două echipe de pompieri venite în teren au lichidat incendiu. Între timp, la fața locului a intervenit și o echipă de descarcerare care a început lucrările de extragere a celor trei persoane din automobil.

În interior se aflau doi bărbați carbonizați și o femeie cu urme de carbonizare, identitatea și vârsta cărora este încă nestabilită.

Din ultimele informații, a patra persoană, unul dintre pasageri, a reusit sa se salveze imediat dupa impact. Organele de drept urmează să stabilească consecințele acestui caz.

accident_Stauceni

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.