Recomandări de evenimente însorite pentru miercuri, 17 mai

75TBTQGN7G
Foto: Corinne Kutz

La mijlocul săptămânii suntem deja obosiți de rutina zilnică, așa că echipa #diez vă propune câteva remedii pentru a o combate. Să ne petrecem timpul frumos cu prietenii la evenimente interesante este întotdeauna o idee bună, așa că iată recomandările noastre.

#1. Expoziția „Food & Drinks 2017”

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În perioada 17-21 mai, la Moldexpo are loc expoziția internațională de produse alimentare și materii prime pentru producerea acestora. La eveniment vă așteaptă prețuri speciale și surprize plăcute. Aflați mai multe despre eveniment pe Facebook.

 

#2. Inspirația vine din tigaie

Dacă ești pasionat de gătit sau pur și simplu îți place să mănânci gustos și sănătos, vino la un eveniment deosebit în care Nata Albot împreuna cu cei mai buni bloggeri culinari din țară și de peste hotare vor pregăti, exclusiv din produse autohtone, bucate care iți vor lăsa gura apă. Pe 17 mai ești așteptat la CIE Moldexpo pentru a descoperi secretele de preparare ale unor rețete inedite. Pentru a primi o invitație gratuită la eveniment înregistrează-te aici: http://www.food-drinks.moldexpo.md/registrare/. Află detalii pe Facebook.

 

#3. MasterClass de Caligrafie – Alexandru Macovei

Începând cu ora 14:00, la Facultatea Arte Plastice și Design va avea loc un master-class de caligrafie prezentat de Alexandru MACOVEI, artist plastic, grafician, caligrafician, membru al Uniunii Artiștilor Plastici Republica Moldova, membru al Asociației Internationale IAA-AIAP UNESCO. Aflați mai multe detalii despre evenimente AICI.

 

#4. Expoziția „No Silence” 

NO SILENCE este un proiect de fotografie documentară realizat de fotografa Carolina Dutca și este dedicat problemelor comunităţii LGBT din stânga Nistrului.

Proiectul a fost interzis în regiunea transnistreană de către autorități pe motiv că nu ar fi în concordanță cu ideologia cetățenilor și a statului.

„NO SILENCE” declară pentru prima dată existența comunității LGBT în regiunea transnistreană şi face publică o parte din istoriile reprezentanților săi din teritoriu printr-o expoziție de fotografie.

Intrare liberă. Evenimentul începe la ora 18:00. Urmăriți evenimentul și pe Facebook.

 

#5. Simfo-Show

Pentru o seară deosebită, la Teatrul Național de Operă și Balet, Prime Orchestra va prezenta un show cu hituri internaționale. Evenimentul începe la ora 19:00. Detalii aflați pe pagina de Facebook.

 

#6. Dezbatere: „Persoanele LGBT: Dreptul de a alege și de a fi ales”

În timpul alegerilor prezidențiale din toamna anului 2016, tema dreptului persoanelor LGBT de a-și exprima public opiniile politice a fost pe larg discutată.

Fiindcă dreptul de a alege și de a fi ales este unul primordial, este organizată o sesiune de dezbateri la care puteți discuta și comenta subiectul din toate punctele de vedere.

Intrare liberă. Evenimentul are loc la Propaganda Cafe, începând cu ora 19:00. Urmăriți evenimentul și pe Facebook.

 

#7. IQuiz

La Draft ASEM, începând cu ora 20:00, se dă startul unei noi ediții de IQuiz. Tot ce trebuie să faci este să-ți iei prietenii, să vă înregistrați și să vă provocați istețime și agerimea la un concurs intelectual. Aflați aici mai multe detalii despre condițiile concursului.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente