Jumătate din curțile din capitală au fost curățate după ninsorile din aprilie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Curțile de blocuri din capitală au fost curățate în proporție de circa 50% de crengile și frunzișul rămas în urma ninsorilor de la sfârșitul lunii aprilie. Pentru lichidarea completă a consecințeor calamităților, ar mai fi nevoie de aproxmativ două luni. Despre a acesta a vorbit șeful Direcției generale locativ-comunală și amenajare, Petru Gontea, la ședința operativă de la Primărie.

„Săptămâna trecută s-a lucrat la maximum, au fost evacute 432 de rute. În total de la începutul lichidării consecințelor avem în jur de patru mii de rute efectuate”, a declarat Petru Gontea, transmite IPN.

Potrivit lui, din cele peste o mie de curți gestionate de către întreprinderile municipale, în 484 de curți consecințele calamităților au fost lichidate. În încă o sută de curți lucările sunt în toi, iar în 375 urmează a fi efectuate lucrări.

Șeful Direcției generale locativ-comunală și amenajare a mai spus că mai urmează a fi evacuate în jur de patru mii de rute de frunziș și crengi. Estimativ lucrările se vor încheia în două luni.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...