Donează o bancă Chișinăului: Iată adresele unde pot fi plasate bănci

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Proiectul „Donate-A-Bench” (Donează o bancă), promovat de Asociația Obștească „Parcurile Viitorului”, în parteneriat cu administrația publică locală continuă.

Pe parcursul anului trecut au fost donate orașului și instalate în locurile publice 7 bănci. Obiectele de mobilier urban au fost donate de către AGEPI, compania „Enter”, un cetățean străin și o familie din Chișinău.

Fiecare bancă instalată conține o plăcuță informativă despre persoana care a făcut donația. Mobilierul urban va avea același design în toate locațiile unde urmează a fi instalat, iar costurile de fabricație pentru fiecare unitate nu va depăși suma de 4 mii de lei.

Menționăm că, scopul proiectului „Donate-A-Bench” constă în implicarea cetățenilor simpli ai urbei, dar și a agenților economici, să participe, la amenajarea spațiilor publice cu bănci, care ulterior vor fi donate municipalității.

banca2

Astfel, persoanele interesate de participarea în cadrul acestui proiect, urmează să întrunească câteva condiții impuse de organizatori. Detalii AICI.

Adresele unde pot fi plasate bănci:

sectorul Botanica: aleea de pe bd. Traian; parcul din str. Sarmizegetusa.

sectorul Buiucani: Parcul „La Izvor”; aleea din str. Liviu Deleanu.

Centrul Istoric: Scuarul Consiliului Europei; Scuarul Colina Pușkin.

sectorul Ciocana: aleea de pe bd. Mircea cel Bătrân; aleea de pe str. Meșterul Manole (lângă sensul giratoriu).

sectorul Râșcani: Scuarul din str. Nicolae Dimo; aleea de pe str. Florilor.

banca3


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...