(video) Sunstroke Project – după Eurovision direct la „Pust’ Govoryat”

collage
Foto: Facebook/Sunstroke Project

Trupa Sunstroke Project, deținătorii locului III la concursul Eurovision din acest an și-au făcut prima apariție la o emisiune TV. Membrii trupei au fost printre invitații din această seară a talk-show-ului rusesc „Pust’ Govoryat” .

Membrii formației Sunstroke Project au fost întâmpinați cu aplauze și felicitați cu ocazia locului III obținut la concursul Eurovision din acest an.

Sergei Yalovitsky, vocalistul formației s-a folosit de ocazie și și-a felicitat mama cu ocazia zilei sale de naștere. De asemenea, în semn de susținere și respect, acesta s-a ridicat și i-a sărutat mâna interpretei  Yulia Samoylova.

Yulia Samoylova trebuia să reprezinte Rusia la concurs, însă autoritățile Ucrainei i-au interzis accesul pe teritoriul țării din motiv că, în 2015, la un an de la anexarea Crimeei de Rusia, artista a intrat ilegal în Ucraina. Băieții i-au urat mult succes și au declarat că o vor susține anul viitor la Lisabona.

Sergey Stepanov (Epic Sax Guy) a declarat că Eurovision le oferă posibilitatea de a se bucura de un succes enorm pe parcursul unui an. În cazul Yuliei Samoylova, acest succes mondial o va însoți timp de doi ani – pentru un artist e un lucru chiar nemaipomenit.

Menționăm că, și de această dată, de-a lungul emisiunii, s-au făcut mai multe referințe la tema conflictului dintre Rusia și Ucraina. Mai mult, la finalul emisiunii, Andrei Malahov și-a exprimat speranța ca anul viitor Eurovisionul să demonstreze că este un concurs de muzică, și nu politică.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente