„De ce este important protestul de mâine? În primul rând pentru a demonstra partenerilor de dezvoltare că şi pe interior există oameni cu demnitate care se opun bandei lui Plahotniuc. În rândul al doilea, protestul de mâine va fi unul care va pune bazele unei puternice rezistenţe populare”, a scris Vasile Năstase, pe pagina de facebook.

Oamenii sunt îndemnaţi să vină mâine în faţa Parlamentului chiar dacă mulţi dintre ei sunt intimidaţi.

„Trepăduşii lui Plahotniuc fac tot posibilul pentru a împiedica deplasarea oamenilor la Chişinău. Ce anume întreprind puşlamalele - nu permit închirierea microbuzelor, au anunţat simulări de avarii la reţelele de distribuire a gazului şi energiei electrice, intimidează şi percheziţionează liderii locali ai opoziţiei, în special ai Platformei Demnitate şi Adevăr, organizează fel de fel de "măsuri" locale”, susţine jurnalistul.

Totodată, Vasile Năstase spune că despre aceste nelegiuri vor fi informaţi partenerii externi.

„Despre toate acestea vom informa Bruxellesul în cel mai scurt timp! Dar, vorba veche - nu e rău fără bine. Fructul interzis e mai gustos, prin urmare ne vedem mâine la orele 12 la Parlament pentru un început al sfârşitului acestei bestii sociopate!”, a punctat Vasile Năstase.