Participă cu ideea ta de afacere ECO la Climate LaunchPad și câștigă până la €10 000

Climate-KIC este în căutarea celor mai bune idei de afaceri ecologice din Europa pentru combaterea schimbărilor climatice. Iată de ce se organizează a doua ediție a Climate Launchpad – cea mai mare competiție pentru idei de afaceri ecologice din Europa, organizată în 26 de țări în acest an.

Programul național organizat de organizația EcoVisio are loc în limba Engleză și oferă suport în formă de 2 zile tabără de business și 6 sesiuni de coaching dedicate pregătirii pentru Finala Națională.

 Cele mai bune idei vor fi invitate la Finala Europeană, unde ei pot câștiga premii valoroase, iar cele mai bune 8 idei din  Finala Europeană vor participa la Climate-KIC Accelerator, școala de afaceri în care ideile mari cresc în afaceri mari.

https://www.youtube.com/watch?v=vwuS-vq1ynQ

Sunt eligibile start-upurile, cercetătorii, studenții, organizațiile publice, organizațiile de consultanță sau societățile de inginerie.

Participarea la acest concurs pentru a începe propria afacere este gratuită și simplă. Înregistrarea poate fi făcută  la www.climatelauchpad.org până pe 15 iunie 2015 (actualizare).

Detaliile despre competiție pot fi aflate de la coordonatorii naționali din Moldova:

Maria Popova – [email protected], +373 69118863

Valeria Svart-Gröger – [email protected], +373 79710418

Correspondent reporter of Moldova.org Focus: Transnistrian conflict settlement, Eastern Partnership. Inquiries at [email protected]

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.

Subiecte similare