Igor Dodon dezvăluie ce salariu primește pentru funcția de președinte: Din ce bani au fost aduși artiștii ruși la Chișinău

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Igor Dodon a dezvăluit salariul pe care îl primește pentru pentru funcția de președinte al statului. Potrivit acestuia, 10 – 11 mii de lei ar fi suma care îi vine lunar pe card. Cel puțin asta a declarat președintele în cadrul unei emisiuni de la Pro TV.

Igor Dodon a fost rugat să comenteze din ce bani au apărut panourile cu felicitări pentru veterani, semnate din numele său și afișate pe 9 mai. „Banii pentru panouri au venit de la Președinție. De la aparatul președinției sau din salariul meu. La sigur nu din alte surse, o să verific câți bani, nu știu exact cât s-a cheltuit, dar știu că au stat o singură zi”, a declarat președintele.

Întrebat ce salariu primește pentru funcția de președinte, Dodon a spus scurt: „Am salariu de 10 – 11 mii”. Întrebat dacă a ridicat vreodată salariul, a răspuns că îi vine pe card.

Referitor la concertul, organizat pe 7 mai, sub egida președintelui, Igor Dodon spune că artiștii au fost achitați de partenerii ruși, iar unii au venit gratuit. „Trupa Liubă și Aleksandr Marshal au venit la rugămintea mea personală. Cheltuielile pentru organizare au fost acoperite de Partidul Socialiștilor”, mai spune Igor Dodon în cadrul aceleași emisiuni.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...