Real Madrid face primul transfer al verii: 45 de milioane de euro pentru un atacant de 17 ani

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Real Madrid e gata să oficializeze primul transfer al verii. Jurnaliştii de la Globoesporte au anunţat că „galacticii” au bătut palma cu Flamengo pentru transferul noii perle a Braziliei, Vinicius.

45 de milioane de euro va plăti Real pentru noul puşti-minune al trupei din Rio de Janeiro, care a trecut deja testele medicale necesare înainte de a semna contractul cu gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Vinicius va mai rămâne însă până în 2018 la Flamengo. Nu poate fi adus de Real Madrid până la împlinirea vârstei de 18 ani.

Actualul contract al lui Vinicius cu gruparea braziliană expiră în 2019 şi conţine o clauză de reziliere în valoare de 30 de milioane de euro.

Flamengo s-a înţeles însă cu atacantul în vârstă de 17 ani pentru prelungirea contractului lui Vinicius, cu o nouă clauză de reziliere, de 45 de milioane de euro, exact suma care va fi plătită de Real, pentru a-l lăsa să dea curs ofertei din Spania.

Brazilienii speră chiar să-l păstreze pe Vinicius până în 2019.

Atacantul brazilian nu a debutat încă pentru prima echipă a grupării din Rio, alături de care s-a antrenat pentru prima oară chiar în această săptămână.

Real Madrid a câştigat bătălia cu rivala Barcelona pentru transferul lui Vinicius, de care s-au interesat şi echipe precum Arsenal şi Chelsea.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...