Alegeri locale noi pe 14 mai în şapte localităţi. Vor fi tipărite peste 21 mii buletine de vot

Pe 14 mai vor avea loc alegeri locale noi în şapte localităţi dun ţară. Pentru scrutinele locale  vor fi tipărite 21 115 buletine de vot.

Cele mai multe buletine de vot vor fi tipărite pentru satul Mereni, raionul Anenii Noi – 5064, iar cele mai puține buletine de vot, pentru comuna Pervomaisc din raionul Căușeni – 1149.

Buletinul de vot cu cea mai mare dimensiune de 23,4 cm va fi tipărit pentru satul Mereni, raionul Anenii Noi, în cursa pentru funcția de primar fiind înscriși 7 concurenți electorali. Iar cel mai scurt buletin de vot, cu o lungime de 12,4 cm, va fi tipărit pentru orașul Tvardița din raionul Taraclia.

Pentru tipărirea buletinelor de vot au fost alocați 6207,73 lei.

Amintim că duminică, 14 mai 2017, vor avea loc alegeri noi ale primarilor satului Mereni din raionul Anenii Noi, al satului Hirova din raionul Călărași, al comunei Pervomaisc din raionul Căușeni, al comunei Țipala din raionul Ialoveni, al satului Ulmu din raionul Ialoveni, al satului Racovăț din raionul Soroca și al orașului Tvardița din raionul Taraclia.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.