(VIDEO) Cântărețul hitului „Gangnam Style” a lansat un nou album și 2 single-uri

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cântărețul sud-coreean Psy, autor al hitului internațional „Gangnam Style”, și-a prezentat astăzi la Seul noul său album, intitulat „4X2=8”, și două single-uri incluse pe acesta, „I luv it” și „New face”, relatează EFE.

Videoclipurile celor două piese au fost postate miercuri pe internet și beneficiază de participarea cunoscutului actor Lee Byung-hun (apărut recent în noul remake hollywoodian „Cei șapte magnifici”) și a cântăreței Son Naeun din trupa de muzică K-pop sud-coreeană Apink.

Ambele videoclipuri au același stil histrionic și umoristic care l-au propulsat la faimă pe Psy și conțin aceleași ritmuri antrenante și moderne pe placul marelui public.

„4X2=8”, cuprinde 10 piese și este primul album de studio al artistului din 2015. Psy a colaborat pentru acest album cu producătorul Yoo Geon-hyung, omul care se află în spatele majorității succeselor sale.

Rapperul sud-coreean pe numele său real, Park Jae-sang, este considerat un adevărat idol în țara lui pentru a fi triumfat pe scena internațional și a fi reușit ca „Gangnam Style” să fie până în prezent cel mai vizionat videoclip pe Youtube, cu peste 2,8 miliarde de accesări.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...