Recomandări de evenimente la care să te distrezi miercuri, 10 mai

D626O6RC44
Foto: Brooke Cagle

Primăvara ne cheamă afară și ne îndeamnă să ne luăm și prietenii cu noi. Pe lângă plimbările în parcuri și prin afara orașului, noi te invităm și la câteva evenimente.

#1. Discuţie/dezbatere: Perspectivele Moldovei de intrare în UE

La Biblioteca Hasdeu, are loc o discuție deschisă începând cu ora 16:00. Subiectul este perspectiva cetăţenilor Republicii Moldova de intrare în UE. La discuții vor participa și conferențiari universitari, oameni de știință atât de la Chișinău, cât și de la București. Detalii despre eveniment puteți afla aici.

 

#2. Lansarea de carte „Sandhya” de Viorica Nagacevschi

Viorica Nagacevschi își lansează cartea „Sandhya”. La eveniment puteți procura cartea cu autograful autorului. Evenimentul are loc la ora 16:00, la Librarius (str. Pușkin 15). Pentru detalii puteți accesa pagina de Facebook.

 

#3. Workshop: Tehnici NLP şi Dragostea

NLP este o sinteză dintre psihologie, hipnoză, lingvistică și cibernetica. Oferă tehnici și metode specifice pentru creșterea eficienței personale. Dacă ești interesat de subiect, participă la un workshop. Acesta se va desfășura în localul „Bunătăți de la Marika”, începând cu ora 18:30. Află aici detalii.

 

#4. Recital de Acordeon – Radu Rățoi

De la ora 18:00, la Filarmonica Națională aveți ocazia să vă delectați cu muzica fină a acordeonistului Radu Mîrzac. Intrarea la recital este liberă. Detalii aflați aici.

 

#5. Meet Doina Ciobanu, Founder The Golden Diamonds

Numită de Forbes unul dintre primii 19 antreprenori din România, cea mai influentă bloggeriță de modă, Doina Ciobanu, te așteaptă în luna mai la o întâlnire offline, în care va povesti despre experiențele sale din domeniul modei, afacerilor și social media. Nu rata ocazia să afli care este cheia succesului moldovencei care a colaborat cu branduri de modă de lux, precum Agent Provocateur, Fendi și Versace și branduri de frumsețe ca L’Oréal și Bobbi Brown. Află programul întâlnirii aici.

 

#6. Bluesbreaker/Reminded at Spalatorie BAR

Dacă vrei să-ți faci seara mai frumoasă cu energia pozitivă alături de trupe rock ucrainene, ești invitat la Teatrul Spălătorie. Ora de începere: 20:00. Detalii puteți afla pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente