Numărul persoanelor și mașinilor care trec vama a crescut: De 9 mai polițiștii i-au măsuri suplimentare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Potrivit datelor statistice privind traversarea frontierei de stat, în punctele de trecere, fluxul de persoane a constitui 59.393 traversări persoane, dintre care 32.354 înregistrate pe sensul de ieșire din Republica Moldova.

Traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 12.938 traversări, fiind semnalat un număr mai mare de autovehicule înmatriculate în Republica Moldova – 6.682 traversări.

În contextul minivacanței de 9 mai, Poliția de Frontieră va întreprinde acțiuni suplimentare de lucru menite să fluidizeze traficul, să reducă timpii de așteptare la controlul de frontieră și să evite formarea rândurilor de persoane şi mijloace de transport în punctele de trecere.

În ultimele 24 de ore polițiștii de frontieră au mai depistat un cetățean al Republica Moldova, care a primit refuz de intrare în Uniunea Europeană și un conațional, care a fost deportat din Federația Rusă.

De asemenea, șase persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere. Totodată, a avut loc o tentativă de trecere cu document falsificat, iar 12 persoane au încălcat regimul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova.

Oamenii legii au mai depistat trei încălcări a regulilor de folosire a vinietelor, iar un conducător auto a încălcat regulile de exploatare a vehiculelor. Alte două persoane în conflict cu legea au fost reținute la frontieră, urmare a schimbului de informații cu organele de ocrotire a normelor de drept naționale.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...