Dumitru Alaiba: Domnule Filantrop, ne vedem mâine la Parlament cumva?

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Expertul economic Dumitru Alaiba a scris pe facebook că nu va lipsi de la protestul organizat mâine în fața Legislativului. El îl invită și pe Vladimir Plahontiuc, cel care ar sta în spatele schimbării sistemului electoral, să se alăture mulțimii.

„Domnule Filantrop, eşti aici? Am trecut să inspectez imobilul. După ce ți-l confiscăm, îl vindem la o bancă comercială străină ce va investi, în sfârşit, în sistemul nostru bancar, distrus de tine cu prietenii din Moscova, împreună cu care ai spălat banii poporului rus. De ce anume la o bancă? M-am gândit că o fi suficient de securizată clădirea. Dar vedem mai târziu. Asta, după ce te alungăm. Ne vedem mâine în fața parlamentului, la 12:00? Vom fi mulțişori. Treci pe la noi? Poate ieşi din vizuină? Poți să iei şi umbrelele. Mai vorbim? Sau încă nu te-ai învățat a vorbi? Ei, asta e. Nu la toți le e dat”, a scris Dumitru Alaiba pe facebook.

Mâine la 12 în fața Legislativului se anunță protest față de schimbarea sistemului electoral. Mai mulți membri ai opoziției și partidelor extraparlamentare și-au anunțat participarea.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...