Decizie surprinzătoare a tenismenului Novak Djokovici: Și-a concediat tot staff-ul tehnic

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Novak Djokovici și-a concediat, vineri, tot staff-ul tehnic. Tehnicianul sârb, aflat pe locul 2 în clasamentul ATP, a renunțat chiar și la antrenorul său, Marian Vajda, cu care colabora încă din 2006.

Pe lângă Vajda, Nole i-a dat afară pe preparatorul fizic Gebhard Phil Gritsch și fizioterapeutul Miljan Amanovic.

„Le voi fi mereu recunoscător lui Marian, GC și Miljan pentru un deceniu de prietenie și profesionalism. Fără ei n-aș fi putut ajunge unde sunt acum”, a spus Djokovici printr-un comunicat publicat pe site-ul sau oficial, citat de ziare.com.

Djokovici a luat această decizie deoarece simte nevoia de o schimbare, după ce rezultatele din ultima perioadă n-au mai fost cele cu care ne-a obișnuit.

„Nu e o decizie ușoară, dar cred că am simțiți cu toții că e nevoie de o schimbare. Ei vor rămâne parte din familia mea”, a continuat acesta.

În ceea ce privește următorul antrenor, Djokovici afirmă: „Urmează un nou capitol din viață mea. Vreau să găsesc o metodă prin care să revin și mai puternic. N-o să mă grăbesc să numesc un alt antrenor, pentru că vreau să găsesc persoană ideală, cu care să conectez profesional”.

67 de titluri a câștigat Djokovici în carieră, dintre care 12 de Grand Slam. E considerat unul dintre cei mai mari tenismeni din istorie și a ocupat primul loc în clasamentul ATP pentru un total de 223 de săptămâni.

Săptămâna viitoare, Novak Djokovici va participă la turneul de la Madrid, pe care l-a câștigat anul trecut.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...