Maia Sandu, blocată în aeroportul din Varșovia: Ieșim să protestăm!

Liderul PAS, Maia Sandu, a anunțat pe pagina sa de Facebook că avionul cu care urma să ajungă în această după amiază la Chișinău din Varșovia a fost anulat, astfel nu va putea participa la protestul din fața Parlamentului împotriva votului uninominal.

Maia Sandu și-a îndemnat susținătorii să iasă în fața Parlamentului și să protesteze  “împotriva atacului mișelesc asupra statului de drept și a democrației”.

„Cele mai sumbre așteptări s-au adeverit. PD-ul forțează votarea în prima lectură a sistemului uninominal, prin aceasta arătând că îi este absolut indiferent de părerea partenerilor străini, care au bătut alarma cu privire la pericolul instaurării unei dictaturi, a ignorat Comisia de la Veneția, fără a aștepta raportul sau vizita de documentare a membrilor acesteia, a sfidat apelurile repetate ale instituțiilor europene, ale partidelor de opoziție și ale societății civile”, spune Maia Sandu.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.