Autoritățile trag linie după stihia de acum o săptămână. Peste 4 mii de camioane cu crengi, transportate până acum la locurile de stocare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Începând cu data de 27 aprilie curent, ora 05.00, până la ziua de astăzi, 02 mai, ora 13.00, angajaţii Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău şi alte subdiviziuni ale Inspectoratului General al Poliţiei, angajaţi ai Departamentului Trupelor de Carabinieri şi cursanţi ai Academiei de Poliţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, militari, pompieri şi salvatori au fost antrenaţi la lichidarea consecinţelor calamităţilor naturale din municipiul Chişinău. În total, 6 363 de persoane au muncit la lichidarea consecințelor intemperiei.

În urma lucrărilor desfăşurate, muncitorii au curăţat în total 153 de străzi ale Capitalei, fiind transportate 4 562 de autobasculante cu resturi vegetale în locurile de stocare stabilite de către autorităţile publice locale.

Totodată, pe parcursul acestei perioade de timp, s-au alăturat la acţiunile de curăţare a străzilor şi ogrăzilor 5 875 voluntari şi angajaţi ai serviciilor de profil din cadrul autorităţilor publice locale.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...