Un oficial moldovean a fost implicat într-un accident în Ucraina. Un tânăr a decedat

images-cms-image-000016002
Foto: Deschide.MD

Un oficial din Moldova este bănuit că ar fi lovit mortal un tânăr de 14 ani. Tragedia a avut loc în satul Costiceni, Cernăuți. Potrivit rayoninfo.info cauza accidentului este viteza excesivă cu care se deplasa autoturismul cu numere moldovenești. Șoferul acestuia nu s-a isprăvit cu conducerea mașinii, a ieșit pe contrasens și a lovit băiatul.

Principalul suspect este considerat proprietarul automobilului, Victor Captari, în vârstă de 62 de ani, originar din satul Costiceni. Potrivit aceleiași surse bărbatul se afla în mașină cu fiica sa și cu o femeie, se presupune că ar fi soția.

Tânărul a murit în secția de terapie intensivă, iar potrivit deschide.md, Captari a fost internat la Spitalul raional din regiunea Cernăuți, fiind diagnosticat cu preinfarct. Acest lucru reiese din sinteza poliției ucrainene obținută de reporteri.

get_img

Menționăm că potrivit martorilor oculari, la volanul mașinii se afla o femeie, însă Captari a declarat pentru Publika TV că el era la volan.

Victor Captari în anii ‘90 a fost consilier al președintelui consiliului de administrație al „Băncii de Economii din Moldova”, directorul reprezentanței BEM în Germania, a fost consilier al Președintelui Republicii Moldova și vice-președinte al Consiliului de administrație al Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare.

Captari a venit în satul natal pentru a sărbători 80 de ani de la nașterea celebrului scriitor Ion Vatamanu, al cărui nume este purtat de o școală din sat. Festivitatea fusese programată pentru duminică.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente