Igor Dodon are oaspeți! Pugilistul rus Nikolai Valuev împreună cu soția au acceptat invitația șefului statului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Igor Dodon are oaspeți. Pugilistul Nikolai Valuev, deputat în Duma de Stat a Federației Ruse, împreună cu soția a venit în Moldova la invitația șefului statului, iar mâine aceștia vor participa la mitingul socialiștilor dedicat Zilei Muncii, sărbătorită anual pe data de 1 mai.

„La noi în ospeție a venit vechiul și bunul nostru prieten Nikolai Valuev, de această dată împreună cu soția. Mâine, împreună cu mii de cetățeni ai Moldovei vom participa la Marșul de 1 mai și mitingul care vor avea loc la Chișinău. Îi invit pe toți cei care prețuiesc această sărbătoare să se alăture”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook, unde a plasat și o fotografie în care apar Nikolai Valuev, soția acestuia Galina Valueva, șeful statului și Prima Doamnă, Galina Dodon.

Pe lângă cariera de pugilist, Nikolai Valuev este și politiciani, fiind deputat în Duma de Stat a Federației Ruse din partea formațiunii „Edinaya Rossia” (Rusia Unită) a președintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit lui Igor Dodon, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, despre care spunea că este un partid „pro-prezidențial”, și „Edinaya Rossia” ar urma să încheie un acord de colaborare.

Nu este pentru prima dată când Nikolai Valuev se află la Chișinău. Anterior acesta a mai vizitat Republica Moldova la invitația președintelui socialist de atunci Igor Dodon.

În ultimii ani, la mitingurile PSRM dedicate sărbătorii de 1 mai au fost prezenți mai mulți deputați din Rusia.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...