(video) 100 de zile de mandat. „The Simpsons” a creat un promo în care Trump este luat în râs

Untitled
Foto: captură video Youtube

Celebrul serial de desene animate „The Simpsons” l-a criticat dur pe Donald Trump într-un promo devenit viral dedicat împlinirii a 100 de zile de mandat, în care personajul animat care-l reprezintă se laudă că și-a mărit numărul de adepți pe Twitter și că și-a redus handicapul la golf, menționează Agerpres.

Cele 84 de secunde postate pe contul de Twitter al comediei satirice de animație a canalului Fox este o avanpremieră la episodul programat duminică, care subliniază că 6,8% din mandatul la Casa Albă a lui Donald Trump s-a scurs deja.

Deja vizionat de șapte milioane de ori pe YouTube, acest promo prezintă o noapte furtunoasă într-o Casă Albă sinistră, unde purtătorul de cuvânt al executivului Sean Spicer poate fi văzut spânzurat, cu o pancartă pe care scrie „demisionez” în jurul gâtului.

„O sută de zile în funcție și am realizat atâtea. Mi-am redus handicapul la golf și contul meu de Twitter are 700 de abonați în plus”, spune Trump, în timp ce un teckel care îi servește de perucă i se întoarce pe cap.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente