Hoți ghinioniști, reținuți la doar zece minute după răpirea unui automobil în capitală

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doi hoți au fost reținuți de oamenii legii la doar zece minute după ce au răpit un automobil. Unul dintre ei s-a dovedit a fi un angajat al spălătoriei auto la care a fost adus automobilul de model Mitsubishi Lance de culoare cafenie, care aparține unei campanii de prestare a serviciilor telefonice.

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, cazul a avut loc aseară, în jurul orei 18:35 când a parvenit un apel telefonic precum că pe strada Alba Iulia din capitală a fost răpit un automobil. Imediat toate echipajele de patrulare de pe raza municipiului Chișinău au fost orientate la depistarea mașinii răpite. În mai puțin de zece minute, mașina a fost stopată de către inspectori de patrulare pe strada Petricani.

Suspecții reținuți s-au dovedit a fi doi tineri cu vârste de 20 și 23 de ani, locuitori ai capitalei, unul dintre care, lucrător al spălătoriei auto de unde a fost sustrasă mașina. Întrebați de inspectori, tinerii au spus că nu au dorit decât să se deplaseze la un magazin.

La fața locului a fost solicitată grupa operativă care va stabili toate circumstanțele. Dacă vor fi găsiți vinovați de răpirea unui mijloc de transport, aceștia riscă amendă de la 29.000 până la 67.500 de lei sau privațiune de libertate de la 1 la 5 ani.

 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...