Capitala este încă plină de crengi. Câte camioane au încărcat azi muncitorii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Muncitorii de la „Spații Verzi”, militari, salvatori și polițiști au lucrat și azi cot la cot pentru a strânge crengile căzute în urma stihiei de săptămâna trecută. 821 de camioane au fost încărcate iar crengile duse la locurile de stocare.

Din sectorul Centru au fost colectate cele mai multe crengi, ele fiind încărcate în 224 de camioane. De la Ciocana au plecat 110 vehicule, de la Râșcani -156, de la Botanica – 212, iar de la Buiucani – 119.

Inspectoratul Național de Patrulare anunță că angajații săi activează în regim sporit la dirijarea traficului rutier și însoțirea autospecialelor care transportă crengile la locurile de stocare.

Muncitorii vor lucra până seara târziu, iar ce nu vor reuși azi, vor colecta și mâine.

Menționăm că ninsori abundente au avut loc săptămâna trecută în Moldova. În urma intemperiei, peste 10 mii de copaci au căzut. Un om, angajat al unei grădinițe din sectorul Botanica, a murit încercând să curețe un copac.

Mai mulți experți au criticat dur modul în care au intervenit structurile specializate în lichidarea consecințelor precipitațiilor abundente.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...