Percheziții CNA la Primăria Cimișilia! Este vizat și primarul Gheorghe Răileanu

Ofițerii CNA și procurorii anticorupție au descins cu percheziții la Primăria orașului Cimișlia, anunță Deschide.md. Perchezițiile au loc în biroul primarului, Gheorghe Răileanu, dar şi la alţi funcţionari. Aceștia sunt vizați într-un dosar de corupţie.

„Direcţia teritorială Sud a CNA şi procurorii anticorupţie efectuează mai multe percheziţii într-un dosar de corupţie în care este vizat primarul, viceprimarul şi alţi funcţionari ai Primăriei Cimişlia. În aceste clipe, ofiţerii CNA se află în câteva birouri ale Primăriei Cimişlia, dar şi la domiciliile unor figuranţi în cauza penală”, a declarat pentru aceeași sursă ofițerul de presă al CNA, Angela Starinschi.

Vom reveni cu detalii.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.