2 mii de polițiști, antrenați la curățarea orașului. Pe 27 și 28 aprilie se anunță mobilizare totală

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Polițiștii vor curăța orașul de crengile căzute în urma intemperiei de săptămâna trecută. Prim-ministrul Pavel Filip a făcut astăzi un apel public privind mobilizarea tuturor forţelor în vederea înlăturării urmărilor stihiei.

În acest context, în perioada 27 – 28 aprilie curent, circa 2000 de polițiști vor fi implicați la curățarea orașului Chișinău.

Poliția Republicii Moldova solicită tuturor conducătorilor auto să se abțină de la deplasarea cu automobilul personal, optând pentru transportul public, pentru a evita aglomerarea traficului rutier și a oferi posibilitate echipelor de intervenție să ajungă la locurile greu accesibile.

Pe parcursul acestor două zile, anumite porțiuni de drum vor fi blocate temporar, iar circulația rutieră va fi redirecționată, prin urmare, mizăm pe răbdarea, înțelegerea și receptivitatea cetățenilor.

Lucrările de curățire a orașului vor începe mâine dimineață, la ora 05:00.

În același timp, poliția solicită părinților și conducătorilor instituțiilor de învățământ să acorde o atenţie sporită copiilor și să-i supravegheze în permanență, așa cum sunt mii de copaci avariați și crengi rupte, gata să cadă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...