Est al treilea titlu de campioană consecutiv pentru Steaua, de această dată sub comanda tehnicianului Costel Gâlcă

Steaua e campioana României pentru a treia oară la rând şi pentru a 26-a oară în istoria clubului. Titlul a venit cu emoţii, după o remiză albă pe terenul lui CSMS Iaşi. Roş-albaştrii au încheiat campionatul cu 71 de puncte, cu trei mai multe decât ASA Târgu Mureş.

Împotriva moldovenilor, Adi Popa a fost cel mai periculos om al echipei lui Costel Gâlcă în prima repriză, când a ratat trei ocazii uriaşe.

Prima a venit în minutul 12, când a scăpat singur pe contraatac si a lovit doar bara, după ce l-a driblat şi pe Caparco. Tot Adi Popa a tras peste poartă în minutul 21, pentru ca, în prelungiri, să dribleze doi fundaşi ieşeni înainte de a fi blocat în ultimul moment.

După pauză, în minutul 61, Râpă i-a dat emoţii lui Niţă, când a fost aproape să marcheze în propria poartă, în timp ce steliştii l-au luat la ţintă pe Caparco în ultimele minute ale întâlnirii.

Fostul portar al celor de la ASA s-a descurcat, însă, excelent şi i-a blocat spectaculos pe Iancu şi Stanciu, la două şuturi foarte bune.

Arlauskis nu a jucat, dar a încheiat meciul eliminat, primind cartonaşul roşu pentru proteste în prelungirile partidei.