(foto) Depozitele celor de la Spații Verzi sunt goale în timp ce pe internet apar anunțuri cu lemne de foc

collage
Foto: Facebook/Ion Ceban

După ce intemperiile din ultimile zile au doborât mai mulți copaci, iar cetățenii au contribuit la curățarea orașului și a unor localități, s-au găsit și câteva persoane care au profitat de situație. În ultimele două zile pe internet au apărut mai multe anunțuri de vânzare a lemnelor de diferite tipuri și mărimi.

Autoritățile au anunțat că arborii doborâți vor fi depozitați temporar pe Stadionul Republican. Deși în capitală au fost doborâți peste 3000 de copaci, iar în aceste zile s-a lucrat la curățarea orașului, se pare că arborii nu au ajuns acolo unde trebuia. Pe parcursul zilei de azi Ion Ceban a postat o serie de fotografii de la Stadionul Republican și depozitele Spațiilor Verzi din sectoarele Centru, Râșcani și Ciocana, unde poate fi observat faptul că foarte puțini copaci au fost depozitați în aceste locații.

Photo Credit: Facebook - Ion Ceban
Photo Credit: Facebook – Ion Ceban
Photo Credit: Facebook - Ion Ceban
Photo Credit: Facebook – Ion Ceban

Mai mulți cetățeni au observat că unii arbori au fost tăiați chiar dacă nu erau afectați de intemperie, or unele persoane au profitat de situația creată și au postat anunțuri de vânzare a lemnelor.

Photo Credit: Marcel
Photo Credit: Marcel
Photo Credit: Facebook/Nicolae Balaur
Photo Credit: Facebook/Nicolae Balaur

Acest lucru pare dubios din momentul în care postările sunt urgente și oferă lemne de toate tipurile.

1

2

3

4

5

6

Nu știm cu siguranță dacă lemnele puse în vânzare provin de la arborii doborâți în aceste zile, însă circumstanțele create dau de bănuit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente