(VIDEO) Castelul impresionant al lui Anatol Stati a fost finalizat: Iată cum arată de sus imensa construcție

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Unul dintre cei mai bogaţi oameni din Republica Moldova, omul de afaceri Anatol Stati, s-a mutat în anul 2014, într-un castel impresionant, ridicat la marginea Chișinăului, în comuna Trușeni.

După ce în presă au apărut în 2014 mai multe fotografii cu reședința de lux, care era în construcție, recent a fost publicat un filmuleț, care arată măreția palatului la finalizarea lucrărilor.

Imobilul principal, construit din piatră de calcar şi acoperit cu tablă de oţel zincat, are o suprafaţă de 782 metri pătraţi şi este estimat la o valoare de circa 10 milioane de lei.

Al doilea imobil are 463 metri pătraţi şi o valoare de 1,8 milioane de lei. Pe teren a mai fost ridicată o baie de 228 metri pătraţi, o bucătărie de vară şi un sarai. Din imagini se mai observă o piscină imensă și un teren de fotbal impresionant.

Anatol Stati a intrat în afaceri în anii 1992-1993, înfiinţând compania „Ascom”, care acum este un conglomerat internaţional. Afacerile magnatului se învârt, în special, în jurul extracţiei de petrol şi se extind pe câteva continente. Despre averea lui circulă multe legende, care arată că s-ar situa între 500 de milioane şi două miliarde de dolari.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...