Comentarii scandaloase la adresa muncitorilor din sfera serviciilor: „Trec unii locuitori chitiți și aruncă doar vorbe urâte”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Pe lângă Paștele Blajinilor astăzi este și sărbătoarea profesională a muncitorilor din sfera serviciilor comunale. Astfel, Dorin Chirtoacă i-a felicitat și a îndemnat locuitorii „să nu treacă pe lână ei, aruncându-le vorbe urâte”.

„Mi-au spus ca îi deranjează și îi doare când pe lângă ei trec nepăsători unii locuitori chitiți și aruncă doar vorbe urâte, mai ales în situație de calamitate”, a scris edilul pe o rețea de socializare.

„Lichidarea consecințelor calamitații abia începe, iar greul tot pe umerii lor va cădea. Va îndemn să le respectăm muncă. Mulți dintre ei locuiesc în raioanele din vecinătatea municipiului Chișinău și nu au curent electric de 3 zile. Cu toate acestea, au venit la muncă în oraș și au plecat acasă în aceste zile spre miezul nopții uzi până la piele”, a mai adăugat Dorin Chirtoacă.

Primarul îndeamnă locuitorii Chișinăului să se mobilizeze și să ajute muncitorii la înlăturarea urmărilor calamității, aceasta fiind „totuși, ceva fără precedent în istoria orașului și a Republicii Moldova”.

Amintim că Dorin Chirtoacă a mai menționat anterior că restabilirea ordinii în Chișinău va dura cel puțin câteva săptămâni.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...