(FOTO) Echipament de peste 1 milion de lei donat de ONU: Iată cum vor fi lichidate consecințele calamității

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Distribuirea și înmânarea echipamentului donat de către Organizaţia Naţiunilor Unite Moldova a avut loc astăzi. Mai multe raioane din Republica Moldova vor dispune de echipament modern pentru lichidarea consecințelor calamității.

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale a beneficiat de o donație, constituită din echipament care poate fi folosit în lichidarea consecințelor situației create. Respectiv, au fost donate 41 generatoare, 30 motoferăstraie și 13 tone combustibil, toate în suma de circa 1,010,000 de lei.

Acest echipament a fost distribuit prin subdiviziunile Serviciului PC şi SE din zonele afectate, și anume în municipiul Comrat, Chișinău (inclusiv Detașamentele de căutare-salvare), raionul Cahul, Hîncești, Ungheni și Căușeni.

echipament2

Șeful Serviciului PC SE, Mihail Harabagiu a mulțumit Organizaţiaei Naţiunilor Unite din Moldova și tuturor organizațiilor sale pentru această donație. Echipamentul donat le va servi echipelor de salvare drept unul suplimentar și va fi de mare ajutor pentru lichidarea consecințelor situației excepționale în urma ninsorii.

echip 0

echip 4

echipament3

echip5


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...