(FOTO) Jecmăneală versus solidaritate. Cum acționează șoferii și serviciile de taxi în condiții de ninsoare abundentă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În timp ce internauții se plâng de faptul că taximetriștii încearcă să câștige bani pe seama nenorocirii oamenilor, cerând pentru o singură călătorie până la 300 de lei, un conducător auto, angajat al unei firme de taxi, s-a oferit să-i ducă gratis prin oraș pe cei care au nevoie.

„Din cauza situației create în oraș, serviciul de taxi oferă transport gratuit”, scrie șoferul pe Facebook. El și-a lăsat și numărul de telefon pentru ca, în caz de nevoie, oamenii să-l cheme.

limon

Alți șoferi s-au oferit să o facă pe taximetriștii. „Am o mașină 4*4 și împreună cu un vecin vom fi azi taximetriști. Călătoria va costa 50 de lei, bani pentru combustibil. Nu vrem să facem bani pe seama nevoiașilor dar nu avem posibilitate nici noi să umplem rezervorul”, scrie un șofer pe o rețea de socializare.

„Pur și simplu adunăm oameni din drum. Este foarte plăcut”, a scris un alt șofer și a distribuit o fotografie cu mașina sa plină cu pasageri.

oameni

Internauții și-au exprimat respectul pentru șoferii care ajută oamenii să ajungă unde au nevoie. Mai ales că transportul public aproape că nu circulă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...