Reprezentanții companiei responsabile de parcările cu plată în Chișinău: „Nu reprezentăm un partid politic”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

După ce compania responsabilă de amenajarea parcărilor cu plată în Chișinău, EME Parkleitsystem a răspuns de ce nu are biroul la Viena, aceasta a explicat astăzi de ce nu pot fi găsiți nici la Budapesta.

„Atunci când am ajuns în Chișinău am aflat din presă că oficiul din Budapesta nu există am fost surprinși, deoarece de acolo venim. Probabil însă cel care ne-a căutat pe Google Maps și a găsit o agenție imobiliară la adresa Thököly, 57 nu știe că deja de un an acolo este un restaurant, iar noi ne aflăm în imediata apropiere la adresa Thököly, 57/A. Este o clădire cu 5 etaje și fiecare dintre voi este liber să meargă acolo. Vă servim cu o cafea. Dacă aveți prieteni la Ambasada României din Budapesta îi puteți contacta, deoarece clădirea este vizavi”, au menționat reprezentanții EME Parkleitsystem.

Mai în glumă, mai în serios, aceștia au mai precizat că nu reprezintă un partid politic în Republica Moldova și nu au venit să participe la alegeri, ci doar să clarifice niște situații.

Citește și: Precizări referitoare la parcările cu plată din Chișinău: Este o companie creată special pentru acest proiect

Anterior activistul Victor Chironda, mergând la Viena, la adresa indicată pe site-ul oficial al companiei, nu a găsit nicio plăcuță cu numele firmei, și niciun birou cu reprezentanții EME Parkleitsystem.

„Niciodată nu o să găsiți acolo o plăcuță, pentru că această companie nu va fi una operațională. Referitor la adresă, este o adresă juridică la încă peste câteva sute de companii și nu ar fi suficient spațiu dacă fiecare companie și-ar pune acolo plăcuța”, a specificat anterior reprezentantul companie, Zsigmond Bodnar, în cadrul unei conferințe de presă.

Amintim că astăzi compania a realizat o prezentare a proiectului parcărilor cu plată în Chișinău și a susținut că este dispusă să investească 4 milioane de euro pentru 2.500 de locuri de parcare funcționale.

Contractul dintre Primăria municipiului Chișinău și compania EME Parkleitsystem care a câștigat la licitația pentru amenajarea parcărilor cu plată a stârnit controverse în rândurile consilierilor municipali, dar și a societății civile.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...