(VIDEO) Liga Campionilor: Real se califică în prelungiri. Gafe mari de arbitraj. Ronaldo stabilește un nou record

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Echipa spaniolă Real Madrid, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 după prelungiri, formaţia germană Bayern Munchen, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei. Cristiano Ronaldo a reuşit un hattrick, iar Arturo Vidal a fost eliminat.

Bayern are toate motivele să se considere nedreptăţiţă după returul sferturilor de finală, cu Real Madrid. După ce Vidal a fost eliminat foarte uşor, în finalul meciului, Ronaldo a înscris pentru 2-1 dintr-o poziţie evidentă de ofsaid.

Al 99-lea gol pentru Ronaldo în Liga Campionilor (102 în cupele europene) a fost unul cu cântec. Brigada condusă la centru de Viktor Kassai a comis o gafă uriaşă, după ce în prealabil luase o altă decizie discutabilă, la eliminarea lui Vidal. La pasa lui Ramos pentru golul de 2-2, din prelungiri, CR7 se afla la aproape un metru în faţa ultimului fundaş din defensiva lui Bayern.

Ulterior, în minutul 110, Ronaldo a făcut tripla contra lui Bayern, după o fază în care Marcelo a croşetat prin defensiva bavarezilor. El a ajuns astfel la cota 100 în Liga Campionilor.

Al 4-lea gol al spaniolilor a fost înscris de Asensio, în timp ce Lewandowski, din penalty, și Ramos (autogol), au punctat pentru bavarezi.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...