(VIDEO) Jirinovski, despre Plahotniuc: Oligarhul care conduce Republica Moldova. Are peste tot oamenii și banii lui

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cea mai eficientă luptă împotriva oligarhiei care a pus stăpânire pe Republica Moldova este protestul pașnic al cetățenilor. Despre aceasta a declarat astăzi președintele PLDR, Vladimir Jirinovski, potrivit căruia, la moment, țara este împânzită de oamenii oligarhului Vladimir Plahotniuc.

În cadrul unei ședințe în Duma de Stat politicianul rus a fost întrebat de vicepreședintele „Partidului Nostru”, Elena Grițco, despre necesitatea organizării protestelor împotriva oligarhilor care conduc țară, în condițiile în care mai mulți reprezentanți ai opoziției au fost arestați în ultimul timp. În replică, Jirinovski a răspuns afirmativ.

„Aveți tot dreptul să scoateți lumea în stradă și să cereți respectarea normelor constituționale, astfel încât oamenii să nu fie ținuți în arest. Moldovenii se vor convinge că acum 26 de ani oamenii au fost la protest, au ieșit din componența Uniunii Sovietice, dar cine conduce acum? Plahotniuc este cel care conduce totul. Este este oligarhul care are peste tot oamenii și banii lui. Pentru ce ați luptat? Ați vrut democrație și aveți opoziția la pușcărie. Ați vrut o viață mai bogată, dar bogați sunt doar unii, restul trăiesc mai sărac”, a declarat Jirinovski, afirmând că este de acord cu politicile promovate de „Partidul Nostru” privind lupta cu oligarhii, deoarece aceasta este una dintre prioritățile de bază și ale Partidului Liberal Democrat din Rusia (PLDR).


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...