De astăzi, fracțiunea PDM are în Parlament 39 de deputați și 40 de voturi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

După ce acum 3 zile, șase deputați aleși pe lista Partidului Liberal Democrat din Moldova s-au alăturat Partidului Democrat, astăzi cinci din ei și-au oficializat relația cu acest partid. Unul din foștii liberali-democrați, însă, nu a avut mare noroc, astfel va trebui să mai aștepte puțin până va deveni deputat democrat cu acte în regulă.

În cadrul ședinței de astăzi a Legislativului, democratul Sergiu Sârbu a anunțat că Nae Simion-Pleșca, Ion Balan, Nicolae Juravschi, Vladimir Hotineanu și Petru Știrbate au devenit oficial membri ai fracțiunii parlamentare PD. Astfel, numărul democrații din Parlament a ajuns la 39.

Citește și: Candu: Avem voturile necesare pentru a vota modificarea sistemului electoral chiar și în a doua lectură. Nu ne grăbim

Deputatul Angel Agache nu a avut noroc să fie încadrat în formațiunea PD. Acesta urmează să aștepte epuizarea unor formalități. Chiar și așa, Sârbu a anunțat că PD are 40 de voturi în Legislativ.

Cei șase deputați aleși pe lista Partidului Liberal Democrat din Moldova s-au alăturat Partidului Democrat, la câteva zile după ce 14 transfugi comuniști au anunțat că aderă la PD.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...