Este vorba de un rol la care aspirau de asemenea actorii Michael Shannon şi David Harbour, şi care îşi va oferi lui Brolin ocazia de a interpreta un nou personaj din universul Marvel, după ce l-a jucat pe Thanos în 'The Avengers' şi 'Guardians of the Galaxy'.

Ryan Reynolds îl va interpreta din nou pe supereroul obraznic care va fi însoţit de data aceasta de actriţa Zazie Beetz în rolul mercenariei mutante Domino.

Potrivit revistei, Josh Brolin a semnat un contract pentru a-l interpreta pe Cable în patru filme ale seriei şi va forma împreună cu Reynolds 'un cuplu ciudat' în care umorul supereroului va contrasta cu seriozitatea personajului jucat de Brolin.

Filmările la partea a doua a 'Deadpool' vor începe la vară la Vancouver (Canadá) la ordinele lui David Leitch.

'Deadpool' a oferit studioului Fox cel mai mare succes de anul trecut cu încasări de aproape 800 de milioane de dolari în întreaga lume.

Josh Brolin, nominalizat la Oscar pentru interpretarea sa în 'Milk', are în perspectivă numeroase proiecte precum 'Granite Mountain', care va fi lansat în septembrie; 'Soldado', continuarea la 'Sicario'; 'Suburbicon', alături de George Clooney, şi drama 'Whitetail Deer Hunter'.