Renato Usatîi își cheamă susținătorii la un marș „pentru alegeri corecte”

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, și-a anunțat susținătorii astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că îi așteaptă la un marș „pentru alegeri corecte” pe care îl va organiza pe 10 iunie.

Acesta spune că manifestarea va avea loc, de la ora 16.00, lângă clădirea Circului din capitală, iar participanții la acțiune se vor strânge simbolic în jurul Circului pentru a simula „circul din țară”.

În context, Usatâi a menționat că politicienii de la guvernare pregătesc un scenariu similar cu cel de la alegerile parlamentare, când acesta a fost exclus din cursa electorală cu două zile înainte de alrgeri.

Usatâi spune că inițiatorul înlăturării sale este Vasile Gafton, reprezentantul PLDM la CEC „Acesta crede că promisiunile mele post-alegeri de a ajuta veteranii din Fălești și cadoul meu pentru Bălți – un troleibuz – pot fi interpretate ca coruperea alegătorilor”, a explicat acesta.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.