(FOTO) Iepurii giganți de Paște au reapărut în centrul capitalei: Primăria se pregătește de sărbătoare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În preajma sărbătorilor de Paşti, Primăria municipiului Chișinău a început amenajarea orașului. Ca și în anii trecuți, în centrul capitalei și-au făcut apariția mai mulți iepuri giganți.

În mod tradiţional, în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Naşterea Domnului” au fost amplasate mai multe ornamente pascale. În zona din preajma Arcului de Triumf au apărut, cu câteva zile înaintea sărbătorilor pascale, 3 iepuri gigantici şi 16 ouă de statura unui om, este menționat într-un comunicat al Primăriei.

iepuri2

Amintim că începând cu seara zilei de vineri, în zona Pieţei Marii Adunări Naţionale va fi conectat şi iluminatul de sărbătoare. Municipalitatea nu a alocat în acest an surse financiare pentru achiziționarea decorațiunilor noi, astfel că sunt folosite ornamentele din anii trecuţi.

iepuri3

Amintim că sâmbătă seara, pe 15 aprilie curent, în Noaptea Învierii, și transportul public din capitală va activa conform unui program special. Astfel, programul de activitate a troleibuzelor şi autobuzelor va fi prelungit până la ora 24.00, iar microbuzele vor circula şi după miezul nopţii, în funcție de fluxul de călători.

iepuri4

iepuri5


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...