Recomandări #diez. Evenimentele pe care să nu le ratați într-o zi cu soare de miercuri, 12 aprilie

foto wall

Chiar dacă suntem în plină săptămână de lucru, miercuri pe 11 aprilie, vă așteaptă o serie de evenimente frumoase și interesante la care vă invităm să participați.

#1. Târgul de Paști 

Cei care sunt în febra pregătirilor pentru sărbătorile Pascale sunt așteptați la Moldexpo, începtând cu ora 11:00, unde va fi organizat „Tâgul de Paști 2017” . La eveniment copii vor avea posibilitatea să picteze ouă, borcane fermecate. Mai multe detalii vezi aici.

Tirgul de pasti

#2. Atelierul de încondeiere a ouălor pascale

Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală, ca în fiecare an, vă așteptăm la atelierul de încondeiere a ouălor pascale. Îndrumați de angajații muzeului, veți aveți posibilitatea să cunoașteți arta încondeierii. Concomitent, vă veți familiariza cu principalele motive decorative și semnificațiile lor. Atelierul se va desfășura în Sala Biosfera a Muzeului, miercuri și joi (12-13 aprilie), între orele 11.00-16.00. Detalii despre eveniment aici. 

oua

#3. Workshop ”Super Candidatul” & lansarea CareerHub

Optimizează calitatea vieții tale prin dezvoltare și angajarea la un loc de muncă ce-ți aduce satisfacție morală și materială! Te invităm să participi la Workshop-ul ”Super Candidatul – despre cum să găsești locul de muncă potrivit” & lansarea proiectului CareerHub
#cînd – 12 aprilie, ora 16:00
#unde – Biblioteca Municipală B. P. Hasdeu

Pentru a participa GRATUIT este necesar să îndeplinești următorul FORMULAR de Înregistrare:

Workshop

 #4. Concursul „Miss & Mister USM 2017”

Autoguvernarea Studenților Universității de Stat din Moldova vă invită la concursul de frumusețe și inteligență Miss&Mister USM 2017, în cadrul căruia vor fi selectați cel mai chipeș Mister și cea mai frumoasă Miss. Evenimentul se va desfășura în colaborare cu administrația Universității de Stat din Moldova, în vederea accentuării spiritului participativ al studenților şi interesului lor faţă de activităţile extracurriculare.  Finala concursului „Miss&Mister USM 2017” va avea loc la 12 aprilie 2017, în incinta localului SKYBAR, str Albișoara 4 cu începere la ora 17:00. Mai multe detalii puteți vedea aici. 

diez miss mister

#5. Concert Cameral

Orchestra de cameră a Liceului-Internat Republican de Muzică ,,Serghei Rahmaninov” vă invită la „Concert Caramel”. Dirijor – IGOR ERSAC, Maestru în Artă. Evenimentul se va desfășura la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” – Moldova, Str. Mitropolit Varlaam,78. Detalii aici.

Foto caramel

#6. Spectacolul  „Cutia Neagră”

Teatrul „Geneza Art” te invită la premiera spectacolului „Cutia Neagră”. O piesă autentică, despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol. Detalii aici. 

Cutia neagra

#7. Studii de Master în străinătate: sesiune info

Pe 12 Aprilie, ora 17:30, EXCEL te invită la sesiunea informativă „Studii de Master în străinătate”. Evenimentul este adresat atât actualilor studenți și proaspeților absolvenți ai universităților, cât și celor care-și doresc o reprofilare sau completarea studiilor universitare făcute anterior.Detalii suplimentare și ? formular de înregistrare găsești aici 

ultima

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente