Cele mai plătite locuri de muncă vacante din Republica Moldova: Salariu de maxim 30 de mii de lei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cel mai plătit job vacant din Republica Moldova este cel de programator, în care se oferă un salariu de maxim 30 de mii de lei. De asemenea, salarii de maxim 20 de mii de lei se oferă pentru un post vacant de director financiar și de manager de proiect. Datele sunt oferite de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, care informează despre 100 cele mai plătite joburi pe piața muncii la momentul actual.

Totodată, circa 10 mii de lei pot primi și cei care vor candida la un post de vânzător, manager, energetician șef sau diriginte de șantier. La polul opus se regăsesc posturile tehnolog, tapetar mobilă, cusătoreasă, croitor a căror salarii încep de la doar 2 mii de lei.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, pot aplica CV-ul pentru una dintre ofertele menționate în această listă accesând portalul www.angajat.md sau adresându-se la agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.

Potrivit Biroului Internaţional al Muncii numărul șomerilor în 2016 a fost de 53,3 mii, fiind cu 8,8 mii mai mic față de 2015. Şomajul a afectat într-o proporţie mai mare bărbații – 65,7% din total șomeri şi persoanele din mediul urban – 67,0%.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...